Select Page

Een beter beeld

Over de Plaatjesdenker

Luuk is een echte allround marketing en communicatie professional met veel passie voor zijn vak. “Ik word ontzettend blij van het afwisselende en creatieve aspect van marketing. Iedere persoon, bedrijf of organisatie heeft zijn eigen verhaal en doelstellingen. Net als de wereld om ons heen verandert deze met de tijd. Het is telkens weer de kunst om aan de juiste knoppen te draaien zodat het plaatje weer klopt en klanten met succes worden aangetrokken. Daarbij houd ik me graag bezig met alle aspecten die erbij komen kijken, van grafisch tot tekstueel.”

Een specifieke blik: wat is effectieve marketing?

Goede, effectieve marketing is persoonlijk en dus voor ieder anders. Je kunt jouw doelgroep enkel overtuigen als je de juiste snaar weet te raken. Daarvoor heb je een goed beeld nodig van de groep die je wil bereiken. En nog belangrijker: een heldere visie van jezelf.

Een samenwerking met de Plaatjesdenker begint daarom met een diepgaande kennismaking. Samen brengen we jouw verhaal in kaart. Wat doe je? Waar sta je nu op het gebied van marketing? Wat zijn jouw wensen en doelen? Deze stap is cruciaal, omdat het de fundering vormt voor jouw (toekomstige) succes.

Op basis van jouw verhaal kijken we hoe we marketing voor jou laten werken. Daarbij draait het om meer dan zichtbaar en vindbaar zijn. Want alleen gezien en gevonden worden, geeft je geen garantie op kopende klanten. Samen kijken we hoe we de juiste kanalen op het beste moment met de meest geschikte content vullen. Of het nu een advertentie is in een tijdschrift, een video op Instagram of een landingspagina op je website; de Plaatjesdenker bedenkt, creëert en implementeert alles naar jouw behoefte. En die van je klanten.    

Diensten

Branding

Content

Grafische vormgeving

Online vindbaarheid

Social media

Strategie

Websites

Laten we kennis maken!

 

Wil je een beeld van wat ik concreet voor jouw bedrijf kan betekenen?