Over de Plaatjesdenker

Een unieke visie op Marketing

Achter de Plaatjesdenker schuilt een diepgaande passie voor het vertellen van verhalen, het creëren van merkidentiteiten en het vormen van authentieke connecties. Het gaat niet alleen om het maken van ‘mooie plaatjes’, maar om het creëren van beelden en strategieën die resoneren, verbinden en converteren.

Meer dan een dienstverlener

De Plaatjesdenker is niet zomaar een marketingbureau of dienstverlener. Het is een partner in jouw groei, een verlengstuk van jouw team. Met een focus op flexibiliteit, persoonlijk contact en langdurige samenwerking, is het doel altijd om naast jou te staan, jouw visie te begrijpen en deze tot leven te brengen in de wereld van marketing.

Breed spectrum aan expertise

Met een brede kennis van zowel online marketing, communicatie als grafische vormgeving, biedt de Plaatjesdenker een holistische benadering van marketing. Elk project wordt benaderd met een kritisch oog, altijd gericht op het bieden van de beste oplossing voor jouw unieke behoeften.

De kracht van verbeelding

Een van de onderscheidende kenmerken van de Plaatjesdenker is het sterke verbeeldingsvermogen. Dit stelt mij in staat om complexe ideeën en strategieën op een begrijpelijke manier aan jou te presenteren, waardoor de strategieën tastbaar en begrijpelijk worden.

Jouw groei, mijn passie

Elk bedrijf heeft een verhaal te vertellen, een merk om te bouwen en een doelgroep om te bereiken. Bij de Plaatjesdenker is het mijn passie om jou daarbij te helpen. Door jou geleidelijk uit jouw comfortzone te halen zonder je af te schrikken, werk ik samen met jou om jouw marketingdoelen te bereiken en jouw bedrijfslegacy voort te zetten.

Diensten

Merkstrategie & Positionering

Marketingstrategie & Implementatie

Digitale Marketing

Freelance Marketing Management

Waar kan ik jouw bedrijf bij helpen? 

Op zoek naar een betrouwbare partner in marketing?

Contact

Scheiweg 26

5421 XL, Gemert

luuk@deplaatjesdenker.nl